Cautare

1587 de rezultate pentru "accident patrauti suceava" (3.60 secunde)
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
• In Suceava, batalia pentru Consiliul Judetean este ina stransa, candidatul PDL Gheorghe Flutur ar avea doar doua procente in fata contracandidatului USL Catalin Nechifor.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Prezent ieri la Botosani, comisarul-sef Ioan Petrescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Suceava, a precizat ca numai in ultimele doua saptamini au fost descoperite cinci astfel de falsuri, una dintre bancnote fiind recuperata de la o banca din municipiul Botosani, al carei nume nu a fost facut insa public.
Zece ocoale silvice constituite in cadrul Directiei Fondului Bisericesc RA Suceava vor deveni functionale incepand cu 1 ianuarie 2005. In cele zece ocoale silvice vor fi preluati prin transfer circa 500 de angajati ai Directiei Silvice Suceava.
Pentru noi nu exista faza intermediara“, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute, la Suceava, noul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Cel mai ridicat nivel al acestor preturi este inregistrat in judetul Suceava, unde o gigacalorie poate costa 213,6 lei.
Potrivit Linicai Stan, directoarea THR Marea Neagra, este vorba despre hotelurile Orizont, Fortuna si Sirena (toate de o stea), Magura si Suceava (ambele cu doua stele), toate din Eforie Sud.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
Compania de asigurari Astra-Uniqa a inregistrat pana in prezent, in urma inundatiilor, 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele Suceava, Neamt si Maramures, cu o valoare asigurata care insumeaza peste 1 milion euro, a anuntat luni compania."Pana in acest moment, am inregistrat 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele:
"Vreau sa o adoptam, cu ghilimelele de rigoare, pe doamna Levischi Valeria, din satul Milisesti, judetul Suceava. ... • Maria Coman si Mircea Badea au prezentat cazul unei familii cu sapte copii din Suceava care nu mai are casa din cauza apelor.
In cadrul sedintei de tranzactionare organizate pe platforma electronica a BRM, Termica SA Suceava a vandut o cantitate de 32.420 certificate de emisii cu efect de sera (EUA).
Vizitatorii targului vor mai putea cumpara legume proaspete de Izbiceni (Olt), branza din lapte de vaca, oaie si capra cu derivate (cascavele - afumate si neafumate, telemea, urda dulce si sarata, burduf simplu si in coaja de brad, specialitati de branza cu verdeturi, casuri - branza fermentata in mod traditional - oferite de producatori din Fundata (Brasov), Jina Sibiului, Galati, Asau/Bacau si Topoloveni/Arges), carne si preparate din carne (carnati, pastrame, afumaturi), precum specialitati din rata, gasca si jigo de berbecut, specialitati secuiesti, pastrame si carnati din carne de vanat, pastrame si carnati din oaie, salamuri, parizer, carnati, toba, muschiulet crud afumat -produse traditionale romanesti oferite de producatori din Covasna, Suceava, Botosani si Galati.
Este vorba de doua sectoare rutiere care unesc Botosaniul cu Suceava si cu Targu Frumos. Cu toate ca drumul Botosani-Suceava a beneficiat de o reabilitare completa anul trecut, nu se incadreaza in standardele unui drum de trafic rapid.
Cifra doi insoteste in continuare dezvoltarea lantului de magazine PROFI odata cu inaugurarea, astazi, a doua magazine, in Calarasi si Suceava.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. ... Nu in ultimul rand, noul PROFI din Suceava functioneaza, in format Standard, pe strada Stefan cel Mare, nr.
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
Nu stiu daca va juca titular, dar va evolua mai mult decat cu Suceava", a spus Andries. In schimb, Dan Ilies, care a suferit o entorsa in meciul cu Suceava, este in continuare incert.
google-analytics.com